Nădlacul a încheiat din nou anul cu juniorii! Suslak: „Am revenit în faza de reconstrucție și vom încerca să mergem înainte”

0
578

Victoria Nădlac a încheiat turul Ligii a IV-a pe poziția a 14-a, peste „lanterna roșie” Speranța Turnu

Nădlacul a început sezonul cu Dani Cap pe banca tehnică și obținut o victorie acasă contra Săvârșinului și două egaluri, cu UTA II și Speranța Turnu, ambele obținute în deplasare, pe „ICRTI”. Mai apoi, patru dintre componenții lotului strâns în vară au plecat în străinătate, respectiv Șiclovan, Bulz, Bălaș, Gabor, în timp ce Coriteac și Dolga au făcut și ei pasul înapoi, iar de aici au început problemele. „După meciul cu Turnu am părăsit echipa, nu se mai putea lucra în acele condiții. După ce au plecat șase dintre jucători, am rămas cu speranța că se vor rezolva problemele financiare, dar nu a fost cazul și am plecat”, ne-a mărturisit tehnicianul, contrazis de Ionuț Tufă, cel care a jucat cu juniorii pentru prima echipă de la mijlocul turului: „Domnul Cap a fost la două-trei antrenamente și la jocuri, în rest de echipă s-a ocupat Adi Corbu. Se știa dinainte că nu avem bugetul celorlalte echipe de Liga 4-a și că unii băieți au fost nevoiți să-și facă un viitor, nu-i putem condamna. Sper și eu ca lucrurile să reintre în normal, căci eu îmi doresc să continui activitatea doar la juniori, unde, de altfel, cred că eram pe primul loc dacă nu ar fi trebuit să trag de copii în două competiții diferite săptămână de săptămână”. 

Așadar, grupa de juniori a lui Ionuț Tufă nu a mai pus la păstrare niciun punct și Victoria e din nou amenințată serios cu retrogradarea. „Am crezut că însfârșit va fi liniște la echipă, dar până la urmă am încheiat turul tot cu juniorii, ca și anul trecut. Din păcate, după câteva etape a plecat acel grup de jucători în străinătate. Dacă la început, lotul a fost unul numeros, acesta s-a subțiat și am terminat cu juniorii. Practic, am revenit în faza de reconstrucție. Dorim să găsim un antrenor și vom încerca să mergem înainte. Mă bucur că am reușit să încheiem turul, pentru că o retragere nu făcea bine nimănui. Nu vrea nimeni să renunțe la Liga a IV-a, pentru că din primăvara anului 2018 avem și trei echipe de copii, cu care ne dorim să avem continuitate. Sperăm ca în aceste trei luni să repunem în picioare ce aveam la începutul sezonului. Eu aș vrea ca antrenorul să fie din zonă, pentru a stabili un plan pe termen lung” , nea declarat Marek Suslak, președintele Victoriei.

Nădlacul începe anul 2019 cu un meci pe teren propriu, împotriva celor de la CS Glogovăț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.