UTA a revenit pe prima poziție în seria a doua a ligii secunde grație victoriei italienești obținută în fața celor de la U Cluj. Reușita de generic a lui Ciprian Rus a fost de ajuns pentru ca punctele să rămână la Arad. „Ne-am făcut temele pentru acest meci, știam că vin după cinci victorii conse­cutive, cu elan și încredere în ei, cu jucători cu personalitate în ciuda vârstei fragede. Mai știam că sunt rapizi, cu centrul de greutate jos, care ne vor pune în dificultate mai ales pe terenul greu pe care s-a disptat partida. A fost luptă în multe momente ale jocului, dar noi am avut o șansă în plus. Le-am cerut jucătorilor mei să tragem de la distanță și ne-a ieșit acest lucru. A fost un moment psihologic foarte important acel gol marcat chiar înainte de pauză. E o victorie importantă obținută după două rezultate mai slabe, în care am luat doar un punct din șase.  Am mai dovedit că suntem o echipă care știe să joace și la 1-0. Am avut și șansă, dar cele mai importante sunt punctele obținute”, a spus Roland Nagy la finalul disputei cu „șepcile roșii”.
Antrenorul „textiliștilor” a vorbit și despre postura de lider pe care echipa sa o are din nou după meciul cu U. Cluj. „Suntem din nou acolo sus, ne bucurăm de moment și ne vedem de muncă în conti­nuare, muncă pentru care jucătorii au fost răsplătiți la acest meci. S-a văzut și plusul nostru de experiență, îi felicit pentru efortul depus pe acest teren greu. Nu știm ce va fi în conti­nuare, important e că am reușit un parcurs pozitiv și am ieșit campioni după turul de campionat. Chiar dacă Gazul ne-a bătut de două ori, iată că ei s-au încurcat la Tărlungeni, dove­dindu-se încă odată că nu există meciuri câştigate dinainte în această serie. Pentru UTA acest meci a fost foarte important, victoria e chiar vitală, căci ne dă încredere pentru aceste ultime trei meciuri. Apoi, vom trage o linie și mai groasă și vom ana­liza ce se va întâmpla în continuare. Avem jucători tineri, dar și cu experiență care se mulează împreună, dar există și minu­suri. Numai prin rezultate putem crește și mai mult”, a adăugat „principalul” arădenilor.
După meci, jucătorii UTA-ei au scandat printre altele: „Să vină banii la băieți!”. Întrebat la ce se referă mai precis elevii săi, Roland Nagy a avut un moment de ezitare, dar a găsit cuvintele potrivite: „..Ne bucurăm de această victorie obținută pentru noi și suporteri și, cu siguranță, se vor rezolva multe lucruri. Avem oameni în conducere care trebuie să vadă faptele pe care le facem și avem încredere că toate lucrurile sunt pe punctul de a se rezolva…”

Recomandările redacției