Încă odată, o formație a lui Alex Pelici a rămas în picioare în fața UTA-ei lui Roland Nagy. E a treia remiză consecutivă între cei doi antrenori și a doua la rând:         0-0. Totuși, ocaziile de gol nu au lipsit, în special în repriza secundă, când ambele echipe au ratat din poziții clare, Mioveiul chiar de la punctul cu var prin Năstăsie.
La final, Roland Nagy a recunoscut că echipa sa nu a prins o zi foarte bună și, până la urmă, e nevoită să se mulțumească și cu un punct. „Știam foarte bine ce ne așteaptă, cum își pune Alex Pelici echipele în teren, așa că anticipat un joc fără o tranziție pozitivă ca în alte dăți. Așa s-a și întâmplat, jocul bun în apărare a oaspeților ne-a consumat puțin și a rezultat o prima repriză slăbuță, cu mențiunea că nici adversarul nu a reușit mare lucru până la pauză. Apoi, în partea a doua, s-a schimbat ceva în jocul ambelor formații, au fost ocazii mari de-o parte și de alta. Ei au ratat un penalty și alte două-trei situații bune, noi două ocazii imense prin Man și Strătilă, așa că se poate spune că rezultatul e în final echitabil”, a menționat Roland Nagy la finalul disputei cu argeșenii.
Dacă etapele trecute juniorii au fost cei care au scos rezultatul maxim pentru „alb-roșii”, poate, de data aceasta, ar fi fost cazul ca și „piesele grele” să-și aducă un aport mai mare în special pe faza ofensivă. „Într-adevăr, nu putem aștepta mereu de la Dennis (n.a. Man) să facă dife­rența, mai ales că azi nu a avut spațiile de altădată în fața unei echipe compacte ca cea a Mioveniului. A mai lipsit și Petre, plecat la lot și, poate, era rândul jucătorilor mai experimentați să vină cu mai mult pe faza de construcție și finalizare. Nu a fost să fie, cu excepția a câtorva faze, am fost cam absenți azi (n.a. sâmbătă), nu am avut luciditate în atac. Rămânem cu acest punct, cu mica satisfacție de a nu fi primit gol pentru al patrulea meci consecutiv, deși cu toții ne-am fi dorit un rezultat și mai bun azi, în fața suporterilor noștri”, a menționat Roland Nagy, la finalul disputei cu argeșenii.

Recomandările redacției