După toate discuțiile din startul acestei ediții de campionat legate de programul echipei, transferurile efectuate și problemele legate de situația financiară, lucrurile încep să se așeze la clubul fanion al orașului Arad. UTA a obținut a doua victorie consecutivă fără gol primit și este neînvinsă după primele trei runde ale sezonului. În plus, arădenii au trecut la scor de neprezentare de o formație aflată înaintea campiona­tului în grupul de echipe care conduceau clasamentul cu maxim de puncte.
„Ne-am dorit ca punctele să vină după un joc care să facă plăcere. E un rezultat foarte bun, am reușit să legăm două victorii fără gol primit și am obținut primul succes pe teren propriu. Eram nemulțumit atât în perioada de pregătire cât și după prima rundă de faptul că tot primeam goluri, dar iată că acum stăm mai bine, avem 180 de mi­nute cu poarta imaculată. Am arătat stabilitate în joc chiar dacă și adversarul de astăzi a arătat fotbal. E o echipă bună care a avut ocazii foarte mari. Însă noi am fost pragmatici, meciul a fost la discreția noastră, chiar dacă am dat peste cea mai bună echipă de până acum din acest sezon. Important e că am legat victoria cu cea de la Su­ceava și ne agățăm de plutonul fruntaș, creștem de la etapă la etapă, lucru care este de fapt obiectivul nostru și ne bucură acest lucru“, a declarat Roli Nagy la finalul partidei cu Dacia Brăila.
UTA a arătat maturitate în joc și a reușit să treacă din nou peste un hop pe teren propriu fără să fie învinsă. Ba mai mult, la scorul de 3 – 0 arădenii și-au permis să debuteze un nou tânăr în liga secundă, este vorba de Stahl care l-a înlocuit pe Strătilă în repriza secundă.
„Sunt foarte importante aces­te puncte, mă bucură debutul acestui copil Stahl, e un fotbalist care vine de jos, care are ABC-ul fotbalului. Iar acest lucru se datorează multor atrenori care au lucrat cu el, în special al domnilor Francisc Tisza și Cristi Păcurar, care au creat un nucleu bun de jucători ce au foame de performanță. Noi ne dorim să oferim continuitate acestor lucruri, iată astăzi i-am dat bombonica lui Stahl să debuteze. Încep și ligile patru și trei, deci există posiblitatea ca acești copii să crească. Mă bucur că avem din nou motivație, lucru care ne-a lipsit în prima etapă datorită acelor motive care au fost discutate atunci. Am redescoperit plăcerea fotbalului la Suceava și astăzi am mers mai departe cu această dorință. Cred și sperăm că lucrurile vor continua la fel de bine și că vom crește de la joc la joc“, a adăugat antrenorul principal al arădenilor, Nagy.

Recomandările redacției