„Bătrâna Doamnă” a pierdut cel de-al doilea meci consecutiv în deplasare, dar față de Mediaș a fost – oarecum – o înfrângere prevăzută. Stafful tehnic textilist a abordat partida fără cinci dintre titularii obișnuiți, între care doar doi dintre ei, Strătilă și Hlistei, nu puteau fi folosiți din rațiuni disciplinare. În schimb, Botiș, Chindriș și Curtuiuș au fost menajați pentru ultimele două confruntări ale anului.
Mioveniul a profitat de absențele UTA-ei, creîndu-și numeroase ocazii, două dintre ele valorificate de brazilianul Ayza. „Ca și la Tărlungeni, am venit din postura de lider și, până la pauză, am stat destul de bine. Adversarul trebuia să riște, mai ales că inten­țiile lor erau cu totul altele în campionat și în clasament. Îi felicit pe cei de la Mioveni, dar au câștigat cu aportul nostru. Am făcut o mulțime de cadouri, condiții în care e greu să rea­lizezi ceea ce ți-ai propus înainte de meci. Cu asemenea greșeli la nivelul fundașilor centrali nu poți emite pretenții. Aceste erori nu sunt normale la acest nivel, practic ele au făcut diferența și pe tabelă. Am folosit destui jucători tineri, plus alți fotbaliști care au jucat mai puțin, dar ei nu s-au ridicat la nivelul partidei”, a spus Roland Nagy la finalul partidei de la Mioveni.
Antrenorul „alb-roșiilor” a reamintit: „Obiectivul nostru este intrarea în play-off, trebuie să fim atenți. De la locul 1 până la locul 10 e nebunie”

Recomandările redacției