Nagy: „Mai avem de lucru, deși am arătat reacție”

0
298

roli caransebesChiar dacă e în căutări, FC Caransebeș și-a arătat colții de câte ori a avut ocazia și a condus în două rânduri. Roș-albii și-au potrivit însă pașii mai bine, iar finalul i-a surprins învingători.
„Venim de la temperatură răcoroasă, a fost o plăcere să ne antrenăm de două ori pe zi în Austria. Am fost peste adversarii de acolo, contra lor am putut să ne măsurăm și am acumulat ce am dorit. Mai sunt lucruri care trebuiesc puse la punct, am luat inexplicabil trei goluri, două din penalty și o lipsă de concentrare. Chiar dacă am arătat reacție, am revenit și am reușit un rezultat pozitiv”, a remarcat Roland Nagy.
„Am venit după 12 zile în care am încărcat, am întâmpinat unele greutăți de reacomodare, cu toții, chiar noi, pe margine, dar ne adaptăm situației. Suntem cât de cât în grafic, deși mai e mult de lucru. Suntem datori fotbalului, vrem să arătăm că nu întâmplător am ajuns la nivelul acesta. UTA întot­- deauna obligă, e sloganul pe care vrem să-l atingem. Trebuie să dăm totul pe teren și atunci sunt convins că vin și rezultatele”, a adăugat tehnicianul ară- dean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.