Nagy: „Ne-am atins mini-obiectivul, dar am avea nevoie de un lot mai competitiv”

0
142

UTA a primit o replică foarte bună din partea nou promovatei, CS Afumați. Ilfovenii l-au pus de multe ori la încercare pe Miron, dar e la fel de adevărat că au beneficiat și de un ajutor din partea brigăzii de arbitri.
La final, Roland Nagy a apreciat jocul adversarilor, dar și-a lăudat și proprii elevi. „Încheiem bine o săptămână plină, grea, cu 9 puncte. După un antrenament cu Pâncota și o victorie prețioasă la o formație Luceafărul aflată în revenire de formă, am dat peste o echipă necunoscută. Nu am putut afla multe detalii despre ea și ne-am trezit cu o formație preocupată de fotbal ce ne-a chinuit, dar, per ansamblu, sunt fericit că am luat punctele. Cei de la Afumați și-au jucat șansa, au arătat un fotbal plăcut, însă noi rămânem mulțumiți de realizarea mini-obiectivului: trei victorii din ultimele trei meciuri. Îmi felicit echipa pentru atitudine și dorință în condiții grele”, a precizat antrenorul „alb-roșilor”.
Pe de altă parte, tehnicianul arădenilor recunoaște că echipa sa are probleme în joc și de exprimare. „Avem o echipă tânără, un lot pe care-l luăm ca atare, angrenat în toate competițiile posibile pentru a crește. Suntem doar la mij­locul turului, sper să devenim un lot mai competitiv, cu o concurență pe măsură, mai aproape de ceea ce mi-am dorit încă de la începutul sezonului. Trebuie să ai jucătorii potriviți pentru un campionat de 38 de etape, altfel nu poți tinde la un obiectiv important. Apar accidentări, suspendări sau convocări la lotul de tineret, dar noi trebuie să rămâ­nem competitivi”, a adăugat Nagy.
Legat de convocări, se apropie ziua în care Adrian Petre va fi che­mat la Naționala Under 19 pentru turneul de calificare la „europene”, din Olanda. Atacantul de 18 ani a reușit azi al nouălea gol stagional și e clar că-i va lipsi UTA-ei. „Își face datoria, e pe un drum bun. Și-a schimbat total gândirea și mentalitatea față de sezonul trecut și asta am observat încă de la pregătirea din vară și amicale. Indiferent că rămânea Man sau nu, era o concurență frumoasă între ei, benefică pentru echipă. Petre a intrat mereu cu realizări, dar va trebui să găsim soluții de înlocuire a sa când va pleca la lot”, a  comentat fostul mijlocaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.