Spre deosebire de debutul sta­giunii, când a mers excelent pe terenuri străine, „Bătrâna Doamnă” a terminat anul cu victorii pe linie doar în fața propriilor susținători. Duminică, înainte de vacanță, arădenii au șansa să se revanșeze și departe de casă, în meciul ce decide „campioana de iarnă” în Seria de Vest a ligii secunde. „Textiliștii” joacă duminică la Râmnicu Vâlcea, cu echipa clasată pe primul loc. „E un derby al momentului, am mai trecut prin faza asta și în alte etape. Din păcate, ca și lideri, de la Tărlungeni și Mediaș am obținut prea puțin. Acum, poate ne face bine că suntem pe 2, s-ar putea să ne motivăm mai bine pentru o victorie ce ar încununa munca din acest an. Avem șansa să terminăm atât de frumos. Poate nesperat, dar muncit. Până la urmă, tot ce contează e să ai o satisfacție a muncii și liniște în lunile fără meciuri oficiale”, a precizat Roland Nagy.
„Principalul” arădenilor a recunoscut că echipa sa a pierdut puțin din turație în special în meciurile departe de casă. „Sunt momente și momente în fața unei echipe. Oricât am încercat să evităm par­tea negativă, am pierdut puțin busola în deplasare. Au existat și motive obiective, legate de suspendări și accidentări. Dar, chiar și în aceste condiții, exceptând repriza secundă de la Mioveni, am avut mereu reacție. Am marcat de fiecare dată, dar – până la urmă – trebuie să recunoaștem că 1 punct din trei e prea puțin. Poate nu am avut nici destul tupeu, nici inspirație, am și făcut destule cadouri. Însă, avem șansa duminică să încheiem frumos, iar băieții chiar merită acest lucru după munca depusă în acest an”, a adăugat Nagy.
Derby-ul ultimei etape a anului în Liga a II-a: CSM Râmnicu Vâlcea – UTA se joacă duminică, 6 decembrie, începând cu ora 11 și va fi transmis de Digi și Dolce TV.

Recomandările redacției