După ce și-a văzut tatăl stabilizat după intervenția chirurgicală suferită la Cluj, Roland Nagy a revenit la Arad, iar ieri dimineață a condus primul antrenament al săptămânii la UTA. Strătilă et. comp. au transpirat pe terenul doi al bazei sportive „Motorul”, unde iarba e din ce în ce mai rară și e înlocuită de noroi. Cum pe terenul principal nici nu se pune problema să intre, atâta timp cât apa se simte la ea acasă acolo, probabil, „alb-roșii” își vor încerca norocul pe gazonul din Sânicolau Mic pentru antrenamentele din această săptămână. Dacă, însă, va ploua așa cum anunță meteorologii, Primăria va refuza politicos echipa fanion a Aradului, căreia nu-i rămâne decât varianta „Șega”.
Știindu-se că jucătorii „Bătrânei Doamne” fug ca dracul de tămâie de suprafața sintetică pentru a evita durerile de gleznă, genunchi sau inghinali, din câte se pare, stafful tehnic va anula unul din cele două antrenamente programate ini­țial marți. Îngrijorarea rămâne mare atâta timp cât se anunță ploi pentru zilele de marți, miercuri și vineri, condiții în care gazonul de pe „Motorul” s-ar putea transforma într-o orezărie, așa cum a mai fost cu Universitatea Cluj sau Olimpia Satu Mare.
Și tot la baza din Aradul Nou mai persistă și o altă problemă. Nici acum Primăria nu a rezolvat pro­blema termostatului de la unul dintre boilere, așa că există riscul ca sâmbătă, apa caldă să nu se ajungă pentru toți componenții celor de la UTA și FC Brașov.

Recomandările redacției