Nagy: „Suporterii ne obligă la mai mult, e ceva special să-i avem lângă noi”

1
175

roliAntrenorul UTA-ei Bătrâna Doamnă a vorbit despre importanța sosirii „oficiale” a Suporter Club UTA lângă băieții săi, cu tot ce presupune acest lucru, începând de la suportul moral și încheind cu alipirea drepturilor federative.
„Suporterii ne obligă la mai mult, întotdeauna. Eu și jucătorii cu experiență din lot, gen Botiș și Varga, știm ce înseamnă suporterii UTA-ei. Suporterii îți oferă spiritul care te face să te simți fotbalist. Sper să fie un imbold pozitiv pentru noi și să ne ducă și mai aproape de îndeplinirea obiectivului. E o mare plăcere să simți suporterii aproape”, e mesajul lui Roland Nagy.
„A fost o întreagă tevatură, am fost contestați, neconstestați, UTA Bătrâna Doamnă, UTA II… Nu vreau să intru în aspectul acesta, eu văd o perspectivă sănătoasă, cu jucători model lângă tineri. Există stabilitate și continuitate, se vor face lucruri frumoase. Mi-aș dori ca și tinerii din lotul nostru să simtă cât mai rapid spiritul UTA-ei. Ei încă nu cunosc foarte bine legendele fotbalului arădean, dar își vor da seama în scurt timp de tot. Trecutul e important, suporterii sunt importanți, e ceva mai special să-i avem lângă noi”, a adăugat fostul mijlocaș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.