Nagy: „Victoria ne duce mai departe, peste două săptămâni încercăm să încheiem conturile”

0
139

roli-nagyRoli Nagy și-a condus echipa către a treia victorie a anului, cea mai grea de până acum. UTA a câștigat un meci ce a dat o senzație mare de apăsare, chiar dacă în teren situația a fost în limitele normalului, iar în tri­bune atmosfera a fost încălzită frumos de galeria „alb-roșie”.
Gândul antrenorului care și-a luat o piatră grea de pe inimă zboară deja la următorul meci capital al trupei sale. „Am întâlnit un adversar mobilizat, care și-a jucat șansa. Știam că va fi greu, în special datorită terenului. Am intrat destul de greu în joc, dar importante sunt cele 3 puncte, din nou, pentru câteva ore, suntem lideri. Iar peste două săptămâni cu siguranță va fi o finală mare a acestui campionat, încercăm să încheiem conturile”, a declarat Roland Nagy.
Într-adevăr, triumful din Micălaca i-a făcut lideri pe „textiliști” până sâmbătă, când Pecica a învins Zăbraniul lui Pința. „Contra Gloriei, cu egal sau înfrângere eram departe de obiectiv. E o presiune în plus, dar parcă am fost în ușoară creștere, din punct de vedere al atitudinii și al dorinței de victorie. Încă suferim, nu e consistența jocului încă unde îmi doresc eu, dar victoria ne duce mai departe și ne ține în plasa contracandidatei Pecica. Și e cel mai important lucru”, a remarcat fostul mijlocaș.
Și apropo de tot ce înconjoară echipa, începând cu suporteri și terminând cu obiectivul câștigării campionatului, Roli Nagy a fost direct: „Presiunea și publicul sunt benefice fotbaliștilor. Fără miză nu poți să fii fotbalist”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.