La ieșirea din cantonamentul de la Moneasa, tânăra formație a lui Cristi Sculici și Costel Filipaș a provocat „lanterna roșie” din C4 pentru un meci amical. Pe terenul „Armonia”, Miilenium Giarmata a fost echipa mai proaspătă și pragmatică, în timp ce Ineul, care a folosit inclusiv doi-trei jucători de 15-16 ani,  a plătit tribut în special oboselii acumulate la munte, dar și omogenității scăzute de la mijloc în sus.
Intrând pe gazon cu destui copii, ineuanii s-au expus încă din start în fața trupei lui Răzvan Leuca. Mitrea a avut una-două parade bune, dar, în minutul 28, nu a mai putut face nimic în fața lui Bogdan Mașniță, scăpat singur în careu. Doar 5 minute mai târziu, Corlățean a trimis un șut cu efect din lateral dreapta și mingea s-a dus lângă bară la colțul lung, pe traiectorie aflându-se și Trif. La semnalizarea asistentului, Emil Arsa putea anula reușita, dar până la urmă a arătat centrul terenului.
În partea a doua, cu ceva mai multă experiență în teren, Ineul a dat impresia că poate reveni pe tabelă. A și făcut 1-2, în minutul 63, prin Hulbăr, care a trimis din apropiere pe lângă Kalanyoș. Numai că, în minutul 72, Darius Ciocan a pasat prea încet „acasă”, Dumiter a interceptat și a trimis simplu pe lângă Mitrea. Șutul plasat al lui Talpaș a modificat tabela la 2-3, însă nimic nu s-a mai schimbat până la final și Ineul a pierdut cel de-al treilea amical al iernii, după 0-1 la Reșița și 1-3 cu Luceafărul Oradea.
De la ineuani a absentat Popovici, lovit la gleznă, iar Huțanu a cerut și el schimbarea la pauză, în timp ce timișenii nu au putut conta pe Diarra și Gaiță, de asemenea accidentați.
Formații:
Ineu: Mitrea (80 Pușcaș) – Zdrențan, Călăcean, Bier (72 Carmanoczky), Talpaș (80 Gavrilă) – Clej (46 Jilavu) – Ruja (46 Mîneran), Udrescu (30 Belei, 46 Spătaru), Huțanu (46 Hulbăr), Botaș (85 Dragoș) – Cioboată (30 Gavrilă, 46 V. Mașniță).
Giarmata: Luca – Soare, Andrei, Artimon, Petri – Domșa – B. Mașniță, Dumiter, Corlățeanu, David – Trif. Au mai jucat: I. Kalanyoș – A. Kalanyoș, F. Olariu, M. Olariu, Stoica, O. Filip.

Recomandările redacției