Național Sebiș – Arieșul Turda: „Să facem cel mai bun joc!”

0
231

petcutpanSunt pe poziții diametral opuse, dar antrenorii trupelor care sunt astăzi față în față pe malul Crișului Alb acordă importanță sporită ciocnirii.
Oaspetele Dan Stuparu și-a revi­gorat echipa în iarnă și a legat cele două victorii cu care a încheiat anul trecut de o prestație consistentă la Cugir, unde a pierdut greu acum două săptămâni. „Regretăm, puteam obține mai mult de la Cugir, dacă eram puțin mai atenți, și poate și alți factori erau la limita regulamentului. Acum ne așteaptă un joc greu, cu o echipă bine organizată din toate punctele de vedere, oficialitățile locale asigură condiții optime pentru performanță. Dar sperăm la cât mai mult, chiar dacă meciul nu contează așa în economia clasamentului. Pentru moral însă, e important”, a spus fostul fundaș și antrenor al UTA-ei.
Vor să-și vândă scump pielea
„Stupi” debuta pe banca Arieșului pe 8 octombrie 2013 tocmai în compania Sebișului, care câștiga în deplasare cu 3-1.
„Atât locurile din clasament cât și ultima întâlnire le oferă adversarilor ascendent moral, noi mergem să ne vindem scump pielea, cu tot respectul pe care-l avem față de Sebiș și față de celelalte echipe. Cum am spus, avem nevoie de rezultate pozitive, s-a văzut că după ce am început să le legăm, am crescut de la meci la meci”, a concluzionat Stuparu.
Pot redeveni lideri
În tabăra oamenilor lui Gheorghe Feieș, lucrurile sunt simple: Naționalul are ocazia să revină pe primul loc. Și nu vrea s-o rateze. „Dorim să terminăm pe locul 1, care ne aduce o programare bună în play-off. Nu are valoare victoria de la Dej fără încă una în meciul cu Turda. M-a bucurat atitudinea jucătorilor etapa trecută, m-a bucurat rezultatul, m-a bucurat cum s-au antrenat săptămâna asta. Vineri, trebuie să câștige și să ne bucurăm în continuare. Sper să facem cel mai bun joc al nostru de acasă, să avem speranțe pentru ce urmează. În fond, noi am condus campionatul”, a remarcat Mihai Petcuț.
În plus, „sper ca meciul să-mi aducă încă două săptămâni la Sebiș!”, a glumit antrenorul principal al Naționalului, care și-a sacrificat doi oameni runda trecută, la Dej (Albert și Jude au luat galbene și sunt suspendați), pentru a-i avea la dispoziție în derby-ul de la Cugir, de peste două etape.
Pe lângă ei, absentează Răducă, nerefăcut, însă ivorianul Dodo Digbeu e bun de joc și ar putea debuta!
Echipa probabilă a Sebișului: Soltesz – Mînecan, Moise, Morariu, Neacșu – Chindriș, Dobricean – Coțan, Bozian, Blănaru – Mândrușcă.
Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Daniel Popa (Aiud), Alexandru Filip (Timișoara). Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu), Alexandru Terheș (Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.