raduionPrimul test al echipei lui Adrian Abrudean și Flavius Sabău s-a disputat în familie, împotriva echipei a doua, nou promovată în Liga a IV-a. Scorul a fost favorabil fraților mai mari, cu 3-2, după reușitele semnate de Ganea, Radu și Sulea, res­pectiv Ivancea și Vekas.
Cu mențiunea că Balint, Toader, Neacșu și – parțial – Susanu și portarii Șoltesz și Merșca au evolaut pentru Național II, „Știli” Abrudean a optat pentru următoarele două „garnituri”:
Repriza I: Merșca – Cris, Matei, Lorincz, Alki – Best, Bonetta, Barth, Bozian – Chețan, Ganea.
Repriza a II-a: Șoltesz – Matei, Bier, Lorincz, Tătar – Susanu, Raț, Vaida, Best – I. Radu, Sulea.
„Principalul” sebișenilor și-a conturat deja o părere despre câțiva dintre fotbaliștii sosiți în probe și a și renunțat la unii. „Chiar dacă au ceva calitate, albanezii Cris și Alki nu corespund pretențiilor noastre, în timp ce fotbaliștii de la Corvinul, Lorincz și Vaida, nu au dorit să mai fie testați și în meciul următor și au plecat deja. Sâmbătă, la finalul amicalului cu UTA, s-ar putea să iau o decizie și în ceea ce îi privește pe senegalezul Barth, fostul mijlocaș de la Pecica, Best și fotbaliștii sosiți de la Oșorhei, Bonetta, Chețan și Ganea. Cert este că la capitolul juniori stăm deja foarte bine, iar cu încă 4-5 achiziții pe axul central vom fi cu adevărat competitivi. Și, la ce sprijin avem din partea conducerii și a domnului primar Feieș, sunt convins că vom face un lot foarte bun pentru noul sezon”, susține Adrian Abrudean.
Sebișul va juca sâmbătă dimineață la Șiria, împotriva UTA-ei, prilej pentru Dan Raț de a încrucișa armele cu foștii săi colegi.

Recomandările redacției