dobriceanMihai Petcuț începe să răsufle mai ușurat după ce luni conducerea Naționalului din Sebiș a perfectat alte patru achiziții importante. În primul rând este vorba des­pre Răzvan Dobricean, mijlocașul coordonator al celor de la ACS Poli Timișoara, care – însă – avea șanse mici să mai prindă un loc în echipă și în Liga 1. Fotbalistul de 22 de ani era urmărit și de Șoimii Pâncota, dar gruparea de pe malul Crișului Alb s-a mișcat mai bine și, mai mult, speră că va mai primi și alte întăriri de pe Bega. „O să dezvoltăm un parteneriat cu ACS Poli, care, pe lângă Dobricean, ar putea să ne mai trimită unul – doi jucători. O să disputăm și un meci amicale cu ei, mai rămâne să fixăm doar data. Sebișul tace și face”, a punctat Gheorghe Feieș, președintele de onoare al „alb-albaștrilor”.
Acesta a mai anunțat alte două transferuri de ultim moment. Este vorba despre Alin Neacșu, un fundaș stânga format de Liberty Salonta, Alexandru Galea, mijlocaș stânga de șa Oșorhei ) și Raymond Balint, un „închizător” provenit de la Viitorul Constanța. În această vară au mai sosit la Sebiș fundașul Hecico, mijlocașii Mînecan și Ban și atacanții Miron și Blănaru. „Până joi, când echipa intră în cantonament, sper să ne mai întărim măcar cu un fundaș central și un atacant de valoare, dar e posibil să mai sosească și alți fotba­liști”, a mai menționat primarul Sebișului.
Acesta este convins că Sebișul va fi printre protagonistele Ligii a III-a și asta cu un buget echilibrat. „Mereu le zic membrilor Consiliului de Administrație al clubului să fie cumpătați, să țină cheltuielile sub control și sunt convins că vor reuși acest lucru”, a încheiat Feieș.

Recomandările redacției