Naționala de Futsal a României și-a aflat adversarii din preliminariile pentru EURO 2022

0
276

Naționala de Futsal a României, de patru ori calificată la turneul final al Campionatului European, va porni într-o nouă aventură europeană!
Tricolorii și-au aflat adversarele din preliminariile EURO 2022, competiție care va fi găzduită de Olanda. România face parte din Grupa a IV-a de calificare, alături de puternica formație a Serbiei, de Bosnia și Herțegovina și de învingătoare „barajului” Anglia – Macedonia de Nord.
Câștigătoarele celor opt grupe, împreună cu cele mai bune șase locuri secunde se vor califica la turneul final din Olanda.
Locurile 7 și 8 ale clasamentului locurilor secunde vor disputa baraj de calificare. Astfel, la cea de-a 12-a ediție a Campionatului European de Futsal se vor califica 16 echipe, 15 în urma preliminariilor, în timp ce Olanda are rezervat locul ca țară gazdă.
Turneul final al Campionatului European se va disputa în perioada 19 ianuarie – 6 februarie 2022 în două locații din Olanda, „Ziggo Dome” din Amsterdam și „MartiniPlaza” din Groningen. Meciurile din preliminariile pentru EURO 2022 se vor disputa în perioada 2 noiembrie 2020 – 14 aprilie 2021. Play-off-ul pentru ultimul bilet la EURO 2022 se va juca, tur-retur, în 14 și 17 noiembrie 2021. Grupa patru va fi formată din Anglia / Macedonia de Nord, România, Serbia, Bosnia și Herțegovina, conform Federației Române de Fotbal.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.