Băieții lui Mihai Petcuț se simt excelent la început de toamnă, au două victorii din două meciuri jucate, ultimul succes venind în meciul orgoliilor, cu Pâncota. Antrenorul alb-albaștrilor le-a reamintit însă jucătorilor săi că întrecerea e abia la început, iar meciul de astăzi, ora 17, de la Baia Mare, are greutate mare. „Băimărenii au echipă tânără, care aleargă mult. În plus, nu prea sunt obișnuiți să piardă, au câștigat tot în Divizia D la ei, iar acum sunt pe val. Când e așa, viața e frumoasă, pierzi greu. Baia Mare e un oraș important, e echipa fanion, au anunțat și ei înainte de prima etapă că vor să promoveze. Așa că, la fel ca și cu Pâncota, e meci de 6 puncte, probabil și ei vor ajunge în play-off”, spune Mihai Petcuţ.
Antrenorul sebişenilor este conştient că drumul spre promovare este lung, iar fără concentrare şi atitudine nu se poate face nimic: „Le-am explicat băieților că încă n-am făcut nimic, au trecut doar două etape. Le-am cerut dăruire, atitudine bună și puțină șansă. Sper să demonstrăm că suntem echipă bună și să câștigăm la Baia Mare”, a subliniat Petcuţ. Ofensivul Bozian lipsește din lotul Naționalului, după eliminarea de săptămâna trecută.
„E o pierdere grea, cine intră în locul lui sper să joace la fel de bine ca și el, sau chiar mai bine”, a punctat antrenorul arădean, care ar putea începe cu Soltesz – Jude, Morariu, Albert, Neacșu – Dobricean, Mânecan, Coțan, Beuran – Blănaru, Mândrușcă.

Recomandările redacției