sebisFC Hunedoara are 10 puncte avans în seria a V-a, iar lupta pentru promovare pare decisă. Totuși, Olimpia Satu Mare și CS Oșorhei n-au renunțat la ideea că pot detrona formația din orașul Corvinilor, iar Național Sebiș se regăsește în postură de arbitru vineri după-amiază. Sătmărenii înfruntă Hunedoara, iar pe malul Crișului Alb sosește Oșorheiul, deci se anunță două ore cel puțin interesante!
Neînvins de când a revenit la Sebiș, Mihai Petcuț clarifică statutul formației sale: „Nu ne interesează ce vor alții, știm ce vrem noi. Avem un meci foarte greu, contra unei echipe care, zic eu, încă speră la prima poziție. La Oșorhei sunt jucători de valoare, dacă Ember, care a fost vioara întâi la Sebiș nu a prins titular, e clar cum stau lucrurile. Dar noi, spre deosebire de ei, avem o singură presiune: faptul că vrem să câștigăm, pentru o viață liniștită”.
Jude lipsește cu siguranță pentru că e suspendat, în timp ce Botiș nu s-a antrenat toată săptămâna. Probleme medicale mai au Bărdan și Ivancea. Petcuț ar putea începe cu Soltesz – Cl. Feieș, Buta, Albert, Budur – Avădanei, Rodriguez – Mohamed, Bozian, Suslak – Ceaca.

Recomandările redacției