Am scris recent despre faptul că artistul Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul de Urgență din Arad, după ce inițial a fost dus la centrul de îngrijiri paleative din Vladimirescu. După valul produs de fostul impresar al artistului, Benone Sinulescu a fost transportat sâmbătă la Urgențe în Arad.

S-a tot vorbit zilele acestea despre averea artistului, retras de ani buni în localitatea Bârzava din județul nostru.

Se pare că artistul şi-a făcut testamentul încă din 2014, lâsând  întreaga avere  soției. Artistul deține mai multe proprietăți, cumpărate din banii obținuți din muzică. “Mi se spune Nea Beni, şapte case, mai tare ca Adrian Năstase. Așa se lăuda el, prietenilor, la petreceri!”, au spus apropiații cântărețului, pentru impact.ro

,,Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din București, Buzău şi din Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, spunea în urmă cu ceva timp artistul.

Benone Sinulescu a părăsit Bucureștiul, se pare, din cauza  cutremurelor din zonă. Artistul  avea o proprietate în zona Panduri și  câteva garsoniere, pe care le închiria.

De asemenea, ,,Nea Beni” și-a renovat  casa părintească din comuna Siriu, judeţul Buzău. În județul Arad are o vilă cu două etaje în care nu locuiește. A preferat să stea în casa soției din Bârzava.

Cântărețul a fost deseori solicitat la concerte. Tariful artistului pentru un concert era de 1.500 de euro pentru un show de 45 de minute în țară și 2.000 de euro, pentru un spectacol de 45 de minute, în străinătate . Artistul avea sute de spectacole anual.

Până la începutul  pandemiei, Benone Sinulescu susţinea sute de concerte anual, care îi aduceau un de circa 300.000 de euro. Pe lângă aceste sume mai erau și banii proveniți din drepturile de autor sau cele provenite din melodiilor sale pe youtube, cam  250.000 de euro, anual.

Reamintim că la această oră artistul se află la Spitalul Județean Arad, cu grave probleme cardiace,  însă pe surse, se discută despre transferarea acestuia la ,,Pădurea Verde” din  Timișoara, pentru anumite intervenții de specialitate.

Sursă foto: internet

Recomandările redacției