Neaga anunță schimbări în echipă pentru meciul cu Motru: „E normal să reparăm ceea ce nu a funcționat cu Hunedoara”

0
206

Concluzia primei etape a returului Ligii a III-a ar fi că lupta la promovare în seria a IV-a va fi dusă în doi, ASU Poli și Metalurgistul Cugir. Performanța Ighiu și Național Sebiș nu au reușit să câștige pe terenuri străine și s-au cam distanțat de vârf.
Echipa de pe malul Crișului Alb are acum 10 puncte în spatele „alb-violeților” și orice alt pas greșit încheie prematur o cursă ce și așa era dificilă înaintea remizei (1-1) de la Hunedoara. „Suntem conștienți că nu am făcut un meci prea bun, e evident că suferim la capitolul relații de joc. Dar, această echipă va crește de la etapă la etapă, va arăta din ce în ce mai bine, doar că avem nevoie și de moral în tot acest timp. De aceea, următoarele două partide, ambele pe teren propriu, sunt foarte importante pentru noi. Cu două victorii am căpăta liniștea de care am avea nevoie pentru restul returului”, consi­deră Rică Neaga.
Antrenorul Naționalului recunoaște că vineri, cu ocazia vizitei celor de la Minerul Motru, va opera câteva schimbări în formula de start. „E normal să reparăm ceea ce nu a functionat la Hunedoara, iar asta înseamnă că e posibil să apară câțiva jucători noi în echipă. Toți componenții lotului sunt importanți pentru noi, tuturor le va veni rândul mai repede sau mai târziu. Și în această săptămână toți s-au pregătit bine, mă bucur că au înțeles că trebuie să muncim pentru a ajunge unde ne propunem. Toți sunt sănătoși, nu avem nici suspendați, deci avem de unde alege pentru jocul de sâmbătă”, a mai spus fostul atacant al Stelei.
Adversarul de vineri (ora 15) al Naționalului e chiar adversarul de săptămâna trecută a liderului, spulberat pe teren propriu cu 4-0. „Am avut pe cineva la meci, dar când o echipă pierde acasă cu 4-0, nu știu ce analiză îi poți face. Oricum, eu sunt tipul de antrenor interesat mai mult de echipa mea și mai puțin de adversar. Știu și le-am transmis și băieților că trebuie să câștigăm cu orice preț, scorul la care o facem chiar nu are nicio importanță”, a mai punctat Neaga.
Bujor – Bogdanovici, Stupu, Țoca, Cherecheș – Keita, Zurbagiu, Avramescu, Susan – Velici, Negoescu ar putea fi primul „unsprezece” trimis pe teren de sebișeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.