utautaDeși îi cunoșteau problema cu neplata chiriei în apartamentul în care locuia, conducătorii „Bătrânei Doamne” nu au crezut că George Neagu va părăsi cu adevărat Aradul. Utistul și-a făcut bagajele și a plecat la Orăștie, dar nu înainte de a mai face un compromis pentru binele echipei de suflet. Fiindcă s-a ocupat de pregătirea jucătorilor în ultimele săptămâni, fundașul stânga era cel mai în măsură să-i sugereze lui Giovanni Catanzariti numele colegilor săi ce ar merita să îmbrace tricoul „alb-roșu” în noua sta-giune.
Astfel, timp de o oră și jumătate, cei doi s-au consultat și în final s-au oprit la o listă de 17 jucători, de pe care nu lipsesc nou sosiții Horvath, Marcu, Firțulescu, Pascariu, Ardelean sau Popescu, însă și alții care au transpirat de o lună la antrenamentele din Calea Aurel Vlaicu. Oricum, niciunul dintre aceștia nu au fost chemați la negocieri pentru semnarea unor contracte de joc, totul depinzând de ceea ce se va întâmpla la nivel de conducere astăzi sau mâine. Cert este că alte patru nume sunt sub semnul întrebării, iar la patru fotbaliști s-a renunțat defintiv.
Totul se poate dacă Adrian Marțian preia cu adevărat clubul, așa cum a rezultat din negocierile de aseară. Probabil, o parte dintre cei care au primit undă verde acum nu vor fi păstrați, sau nu vor dori ei să continue, un prim semnal fiind dat prin greva de luni seară. Câțiva utiști și-au arătat deja solidaritatea față de Neagu și au anunțat că nu se vor mai antrena până ce nu se vor rezolva problemele în ceea ce-l privește pe fundașul stânga, dar și pe ei.

Recomandările redacției