Neamțul Daum a venit la București pentru a negocia preluarea funcției de selecționer al României

0
229

Antrenorul german Christoph Daum, în vârstă de 62 de ani, a ajuns ieri la Bucureşti şi urmează a fi numit în cursul zilei de joi în funcţia de selecţioner al României, informează DigiSport. Evident, dacă va fi votat de membrii Comitetului Executiv al FRF. Unul dintre aceştia, Florin Prunea, l-a contestat vehement pe Daum pentru trecutul său.
Numirea lui Christoph Daum la Naţionala României este iminentă. Germanul de 62 de ani este alesul lui Răzvan Burleanu pentru a conduce prima reprezentativă după plecarea lui Anghel Iordănescu.
ProSport a fost prima publicaţie din România care a anunţat, încă de duminică seară, că Daum este în tratative cu FRF. Joi seară este programat un Comitet Executiv al FRF, moment în care preşedintele Răzvan Burleanu – omul mandatat de Comitetul Executiv de Urgenţă să negocieze – va anunţa numele nou­- lui selecţioner şi-l va supune la vot.
Jurnaliştii de la Bild au stat de vorbă cu Daum, dar tehnicianul nu a confirmat în mod oficial venirea în România: „Nu pot să comentez nimic până nu văd cerneala uscată pe contract”, a fost singura reacţie a lui Daum. Bild a aflat însă durata contractului şi salariul pe care îl va încasa Daum în România. Este vorba despre o înţelegere va­labilă pe doi ani, iar salariul anual va fi de 1,1 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.