Pe Calea Aurel Vlaicu, arteră cu circulație intensă, la intersecția cu Calea 6 Vânători, există de multă vreme o groapă uriașă. Ca o capcană, lângă linia de tramvai,  sensul spre gară, la linia din dreapta, și bordura cu muchia ce nu iartă, situată exact la mijlocul intersecției. Pentru a vă imagina mărimea și adâncimea, am plasat o cutie cu chibrituri. Priviți și evaluați dimensiunile gropii. Cine vine din spre Curtici, oprește la stopul din fața autogării, apoi cei ce merg spre gară o iau la stânga peste liniile de tramvai. Din instinct, șoferul este atent la dreapta, în fiecare intersecție, la fel și aici. Groapa nu este prea vizibilă, ca o capcană ce așteaptă victime.

Am fost victimă, am dat în groapă și la impactul, roată cu bordura, s-a tăiat anvelopa. Cauciucul a devenit de nefolosit, fiindu-i tăiată și pânza. Curat distracție de weekend!

Domnule primar, domnilor consilieri din CLM, vă semnalez un asemenea caz de neconceput într-un oraș european, o groapă cu vechime, de care nimănui nu-i pasă. În plus este situată pe artera de intrare și ieșire spre Europa .

După dimensiune și locul unde a apărut, o putem numi „Regina gropilor arădene!” Feriți-vă și sporiți-vă atenția. Iată o cursă în care poate cădea ori ce conducător auto.

 

Recomandările redacției