Neglijență de contrabandist: a uitat plasa cu țigările netimbrate pe tarabă (video)

0
562
 
Țigări depozitate în sectorul agricol dintr-o piață din municipiul Arad.
Un ambalaj de țigări netimbrate uitat sub o masă, a atras atenția echipajului de Jandarmerie care efectua o acțiune pe linia protejării populației față de comerțul ilicit cu produse supuse accizării.
Într-un dulap, sub o masă, jandarmii au găsit 130 pachete cu țigări netimbrate.
„O parte dintre dumneavoastră o să spune-ți că e puțin, însă noi o să vă contrazicem: cele 130 pachete cu țigări netimbrate se adaugă celor peste 16.500 pachete confiscate anul trecut.
Dulapul a fost deschis în prezența și cu acordul reprezentanților pieței, iar in continuare polițiștii vor studia imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, pentru identificarea persoanei care a depozitat țigările netimbrate in acel loc”, susține Dan Monoranu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad. 
Jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.”
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.