Neluț Roșu nu își asumă eliminarea din meciul cu FCSB

0
223

UTA a înregistrat prima înfrângere după un an în care a fost neînvinsă în deplasare, elevii lui Laszlo Balint au cedat cu FCSB (0-3) abia după ce arădenii au rămas în zece oameni.
La final de meci Neluț Roșu a dezvăluit că arbitrul a cedat presiunii făcute de jucătorii lui Toni Petrea și astfel mijlocașul a fost eliminat. Neluț a a primit al doilea cartonaș galben în cea de a doua repriză, însă susține că n-a vrut să-l faulteaze pe Buziuc, iar cel de al doilea avertisment a fost primit la presiunea elevilor lui Toni Petrea.
„Știam că va fi foarte greu. Din păcate, cred că am pierdut și din vina mea. Am luat roșu foarte repede, știam că e greu să rezistăm, iar o parte din vină îmi aparține. Am vorbit cu colegii. Cred că puteam să evit al doilea cartonaș galben. Am crezut că sunt singur, am vrut să degajez. L-am lovit, arbitrul n-a vrut să-mi acorde al doilea cartonaș galben, dar cei de la FCSB au pus presiune și s-a răzgândit”, a dezvăluit Neluț Roșu, la finalul meciului de pe Arena Na­țională.
În cariera sa, până să ajungă la UTA, Neluț Roșu a mai jucat la Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani, CFR Cluj, FC Viitorul, Levski Sofia, Astra Giurgiu și Gaz Metan.
Rüben Onișor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.