Primăria Zăbrani rămâne fief liberal

1
483

Dănuț Codrean, candidatul PNL, se pare că a câștigat alegerile pentru Primăria Zăbrani. Este o numărătoare neoficială de aceea punem rezultatul sub semnul relativului. Codrean a ocupat funcția de viceprimar în mandatul 2016-2020, dar și de la alegerile din septembrie 2020.

UPDATE

Victoria lui Dănuț Codrean este confirmată și de Ludovic Orban, președintele PNL: „Victorie a Partidului Național Liberal în alegerile parțiale de astăzi!Până acum am câștigat în: Meteș – județul Alba, Zăbrani – județul Arad, Șinca Nouă – județul Brașov, Cuza Vodă – județul Călărași, Braniștea și Cojasca (CL)- județul Dâmbovița, Sadova și Terpezița – județul Dolj, Bumbeşti Piţic – județul Gorj, Sarmizegetusa și Romos – județul Hunedoara, Bragadiru și Găneasa – județul Ilfov, Șimleu Silvaniei – județul Sălaj, Vicovu de Sus – Suceava, Voiteg – Timiș.Îi felicit pe Daniel Sânzâiană, Dănuț Codrean, Adrian-Dan Ciocan, Monica-Silvia Ceaușescu, Mihai Vișinescu, Virgil-Daniel Gruia, Horațiu-MIhai Lazăr, Irina Cojocaru, Leontin-Dorin Hibais, Daniela-Mihaiela Csatlos-Koncz, Raul-Gabriel Niculae, Gabriel Lupulescu, Mihai-Cristian Lazăr, Vasile Iliuț, Niculae-Ioan Pop, dar mai ales îi felicit pe oamenii care le-au acordat încrederea și i-au votat“.

1 COMENTARIU

  1. Si oficial?Ca la Voiteg in Timis rezultatul oficial a fost anuntat de mai bine de o ora…Apropierea de Ardeal ii face sa se miste mai incet?Ca nu au fost mii sau zeci de mii de voturi de numarat…Le da cu virgula?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.