OLYMPUS DIGITAL CAMERAStimate domnule primar, asemenea aspecte nu pot fi altfel înțelese, decât ca aparținând de primărie. Nu fac străinii, turiștii, analize, căutând stăpânul ori cauza? Privesc, se crucesc, pleacă mai departe, apoi povestesc prietenilor la întoarcere pe melea­gu­rile natale. Ne merge buhul în Europa.
Domnule primar, ați dat zdravăn cu pumnul în masă? Ați atenționat Direc­ția Poștei, Regionala CFR, să se prezinte civilizat pe întreaga suprafață care aparține Primăriei Arad? Proprietarii de imobile, mai ales cele clasificate, ori cele emblematice, precum Gara CFR, trebuie să se supună, până una, alta, legilor existente, Legea 422/2001, ori Legea Urbanismului 350/2001, apoi Legii Fațadelor recent apărută?
Consiliul Local Municipal, aleșii noștri, nu sprijină administrația să facă ordine și disciplină. Domnul primar are și consi­lier numit, care nu-l ajută să vadă ne­ajunsurile și să le îndrepte, veniți cu soluții, domnilor consilieri.
Azi vă ofer un exemplu, o cutie poștală, un fel de pată neagră pe obrazul orașului, ce nu o vede nimeni, ce nu se găsește în nici o țară din U.E. Cutia se află pe Bulevardul Revoluției, priviți și vă cruciți. Afișe lipite și dezlipite cu unghia, urme de lipici, iar „tichia de mărgăritar” se găsește în propoziția: SE VIDEAZĂ DE LUNI-VINERI ÎNTRE ORELE 15. Oare șeful care a dat vopsitorului să scrie anun­țul, știe ce-i acela vid? Priviți că fanta prin care se aruncă plicul are clapetele de siguranță știrbe, de arată ca o babă știrbă. Așa am ajuns, să batjocorim un simbol național, POȘTA ROMÂNĂ! Dacă așa arată cutia poștală, nu-i lipsă de bani, ci este vid în dragostea cu care este iubită această instituție.

Recomandările redacției