Nereguli depistate în trafic. Un cetățean australian a fost prins conducând fără permis

0
342

Mai mulți șoferi au fost prinși de polițiști conducând autoturisme fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii Serviciului Rutier cercetează un bărbat pentru conducere fără permis. Astfel, bărbatul de 41 de ani, din Australia, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 708 B, pe raza localității Păuliș, fără a deține permis de conducere valabil pe teritoriul României. Pe numele acestuia a fost întocmit un doar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Polițiștii Postului de Poliție Sintea – Mare au depistat un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Adea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta este cercetat penal pentru conducere fără permis.

Și polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un arădean de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

De menționat este faptul că, în doar 24 de ore de acțiuni, polițiștii rutieri au aplicat 256 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei. Dintre acestea, 81 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 175 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.