Schimbarea conducerii Regiei Naţionale a Pădurilor „Romsilva” nu a însemnat nimic pentru mai marii Direcţiei Silvice Arad. Neregulile continuă aici deşi fostul director al direcţiei, Adam Crăciunescu, nu se mai află la şefia RNP. Dacă iniţial ziarul Glasul Aradului a fost singura publicaţie care s-a interesat de faptele reprobabile petrecute în cadrul instituţiei conduse de directorul Teodor Ţigan, recent, pe fir au intrat şi alte instituţii de presă.

În ceea ce ne priveşte, avem informaţii cu privire la anumite fapte care sunt cel puţin imorale, astfel încât am cerut clarificări de la Ministerul Mediului, Regia Naţională a Pădurilor Romsilva şi Cancelaria Premierului. Vom reveni în curând cu noi amănunte referitoare la modul în care decurg lucrurile la Direcţia Silvică Arad.

În încheiere,  îi mulţumim domnului director Teodor Ţigan pentru aprecierile făcute la adresa ziarului nostru. Asta în condiţiile în care avem informaţii că ar fi spus că instituţia pe care o conduce este criticată de un ziar obscur, care i-ar vâna chipurile pe el şi pe fostul prefect, actual viceprimar al Aradului, Călin Bibarţ. Nu putem să nu ne întrebăm şi să-l întrebăm pe directorul Direcţiei Silvice dacă şi celelalte instituţii media care au scris despre ceea ce se întâmplă cu adevărat acolo sunt şi ele obscure.

Recomandările redacției