Nervi, stres și înjurături pentru pasajul din Micălaca

3
523

Dis de dimineață, locuitorii din Micălaca, mai precis cei din zona blocurilor 104, 106 s-au trezit că nu mai pot trece pe sub pasaj spre zona 300. Doi angajați destoinici, montau de zor, stâlpi și parapeți pentru a nu se mai putea circula în zona respectivă. Soferii erau extrem de revoltați, deoarece pasajul le scurta drumul spre centrul orașului cu foarte mult. Din cauza închiderii zonei, au de străbătut un drum mai lung și pentru mulți dintre ei e o pierdere de timp, nervi și stres în plus. La întrebarea de ce se închide pasajul, un angajat ne-a răspuns scurt,, din cauza accidentelor”, și și-a văzut în continuare de treaba pentru care a venit. Dumitru, un locuitor din zonă, spune că de zeci de ani de când locuiește în Micălaca, în acest pasaj nu a avut loc nici un accident. Lumea e revoltată, soferii înjură când constată că trebuie să se întorcă din drum. Mai mulți  cetățeni supărați, se pregătătesc să facă o vizită la primărie, pentru ca situația să revină la normal, iar pasajul să fie din nou o zonă de trecere, cum era până mai ieri.

3 COMENTARII

  1. Fratilor! Pe cine naiba ati angajat? Chiar nu va documentati defel cand scrieti asemenea „articolașe”? De-a dreptul penibil. Verificati ce zice primaria, doar la ziar lucrati, nu?

  2. Sunt și eu șofer, Dar mă enervează la culme egoismul altora. Au la dispoziție toate celelalte pasaje, la câteva sute de metri distanță de cel închis, dar le e greu, că doar e pe roți, nu pe picioare ca la aceia care nu au mașină și traversează spre Kaufland pe acolo. Iar autoarea articolului s-a (dez)informat aiurea. Eu însumi am fost martor la un accident în care o persoană a fost acroșată de o mașină în acel pasaj. Fraților, sunt alte 4 pasaje pentru auto, chiar ăla vă lipsea? Cică protest la primărie. Nu vreți și un pasaj să vă parcați mașina în sufragerie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.