Vă reamintim că doar până în 15 aprilie mai pot fi trimise lucrări pentru Concursul de Fotografie intitulat „Ne­vertebratele din Parcul Naţional Lunca Mureşului” organizat de catre Parcul Natural Lunca Muresului în colaborare cu Foto Club Arad. Jurizarea fotogra­fiilor se va face până la sfârşitul lunii aprilie, urmând a fi organizată o expo­ziţie al cărei vernisaj va avea loc în luna mai a acestui an.
„Oricine a împlinit 14 ani se poate înscrie la concurs, cu un număr maxim de 10 lucrări, care nu au mai fost expuse sau publicate niciodată. Din totalul fotografiilor înscrise în concurs, pe baza crite­riilor de jurizare, juriul va selecţio­na cele mai reuşite 50 de lucrări, acceptate pentru expoziţie, care vor fi reproduse într-un album foto tipărit în 1.000 de exemplare” declară organizatorii.
Premiul I va fi în valoare de 800 de lei, premiul II de 600 lei, premiul III de 400 lei. Vor fi acordate şi două men­ţiuni şi un premiu special, fiecare în valoare de 100 de lei. La acestea se adaugă şi două premii oferite de SinPro care constau în două genţi foto.

Recomandările redacției