Nevoia de sânge în Arad deschide Centrul de Transfuzie și sâmbăta

0
269
Centrul de Transfuzie Sanguina Arad va fi deschis și sâmbăta, 28 August 2021, între orele 8-12, așteptându-i pentru donare de sânge pe toți cei care au dorința de a salva vieți, renunțând la cel mult o oră din timpul lor liber.
 
Amintim că, în fiecare an, în perioada verii, numărul donatorilor scade semnificativ, cu toate că cererea de sânge din partea spitalelor rămâne ridicată.

La Arad, situația este aceeași. Deși donatorii arădeni vin în număr de până la 70 pe zi la Centrul de Transfuzie Sanguină, în unele zile acest număr este mai mic.

Liliana Ardeoan, un medic de la CTSA ne-a spus că: „Donatori sunt, dar cererea este foarte mare. Într-adevăr, a mai scăzut un pic numărul de donatori, în această perioadă, dar situația nu e chiar dramatică.”

Mai mult, medicul ne-a spus că comenzile vin și vin de la Spitalul Județean din Arad, iar ei se străduie cât mai mult să ajute și să răspundă cererilor, care sunt într-un număr din ce în ce mai mare.

Pentru o bună organizare a echipei medicale a CTS Arad,  toți cei interesați trebuie să se programeze la numărul de telefon 0357809112 sau să folosească aplicația Donorium.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.