Apropierea de casă i-a făcut pe cei din diaspora să uite de reguli și de buna cuviință, pe care, suntem siguri că de voie, de nevoie, sunt obligați să le respecte pe acolo de unde vin. Nu comentăm acum „primirea“ de care au avut parte din partea autorităților noastre atât vamale, cât și sanitare, complet luate, din nou, prin surprindere. Dar asta știam deja. Păcat că o pandemie, soldată cu mii de morți, nu ne-a învățat mai nimic pe noi, cei de acasă. Credeam însă că măcar cei din diaspora au apucat să prindă ceva din „educația“ de dincolo. Tonele de gunoaie lăsate însă în urma lor, în vamă, par să demonstreze însă contrariul: Bine v-ați întors acasă, români!

Din cauza traficului intens de la PTF Nădlac II, înaintea perioadei de sărbători, au fost intensificate și acțiunile de curățenie. Față de perioada normală de trafic, cantitatea de deșeuri adunate din PTF Nădlac II este mai mare cu circa 30%“, spun cei de la DRDP Timișoara.

  • Cristina spune:

    Ce-ar fi sa nu-i bagi pe toți în aceeași oală și sa nu mai exagerezi , DRAGA ROMAN !!! Unde mama supărării vezi tu TONE ?!

    • Adela spune:

      Nu mai dați vina pe diasporeni ca nu știți voi să vă organizați cu tomberoane, amenajări pentru gunoaie din cauza voastră au procedat așa! Că majoritatea diasporenilor sunt obișnuiți cu separarea gunoaielor:plastic -hârtie, sticle etc. Asumați-vă greșelile și nu mai aruncați cu pietre și le mai faceți și publice că vă faceți țara de rușine!!!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției