Nici cu întăriri de la Liga a III-a…: Victoria Felnac – UTA III 3-1

0
192

FOTO (UTA Media Design)

Acceptând să joace joi, Cermeiul i-a ajutat pe juniorii UTA-ei de la Elite, dar le-a și oferit șansa jucătorilor de Liga a III-a să se remarce măcar la primul eșalon din județ. Acest lucru nu avea să se întâmple, căci au dat peste o echipă bună, motivată, ce a scos și ea la suprafață problemele „lanternei” din seria a IV-a a eșalonului trei.
Felnacul nu s-a lăsat deloc impresionată de întăririle primite de Sandu Gaica și a stat destul de sus în teren, fără să le dea posibilitatea adversarior să miște prea mult. Mai mult, și-au creat ei două-trei situații (cea mai importantă prin Gabor) înainte de a înscrie chiar înainte de pauză. Popa a centrat pe colțul lung, unde Borteș a avut timp să și preia și să înscrie frumos din demi-voleu.
Apoi, utiștii și-au făcut norma de goluri încasate din faze fixe. Responsabil cu centrările au fost același Radu Popa, iar loviturile de cap câștigătoare le-au aparținut lui Dubeștean (53) și Băd (65).  UTA III și-a mai revenit pe final și a obținut un penalty dubios, transformat de Teodor Ignea (bară-gol). „A fost un meci echilibrat o bună perioadă, dar de ce ne-a fost frică nu am scăpat. Aici mă refer la fazele fixe, Felnacul fiind o echipă care pregă­tește bine aceste faze. Chiar dacă am folosit mulți jucători de la echipa secundă, aceștia probabil au fost obosiți, nu au trecut nici 48 ore de la ultima lor partidă” a fost decla­rația lui Alexandru Gaica pentru uta-arad.ro, după ultimul fluier, ce a pecetluit succesul gazdelor cu 3-1.
De cealaltă parte, Dan Cuedan nu a dorit să comenteze pe marginea strategiei alese de UTA, care la precedentele întâlniri de Liga a IV-a a angrenat mai ales copii de 16-17 ani,  iar acum s-a prezentat cu 70% din „garnitura” de Liga III-a. „E treaba lor cu cu ce au venit la Felnac, noi eram datori să dăm totul pentru cele trei puncte. Și, eu zic că am dominat meciul din primul până în ultimul minut și am câștigat cât se poate de meritat. Chiar am terminat meciul cu tot efectivul în careul lor, sunt mulțumit de băieții mei”, a spus tehnicianul lui VI-FE.
Formații:
Felnac: Nichici (16 Pașcalău) – Isac (57 Sabău), V. Gabor, Du­beștean, Istin – Moisă, R. Popa – Borteș (46 Nichituț), Mărușteri, Bogdan – Băd.
UTA III: Mara – B. Gabor, Er. Wild, Al. Lazăr, Gîrbiță – Coadă, Dobrean – Ghergar, Ghiunghiuș (70 Tarcea), Ungurianu – Ignea.
Arbitri: Cătălin Iova – Sergiu Burcă, Tudor Groșan. Observatori AJF: Cornel Tiulea, Ovidu Coman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.