După ce în urmă cu o săptămână a trimis la Chișineu-Criș echipa a doua a clubului, pregătită de tridentul Bogoșel – Petcuț – Țamboi, plus Lazăr, Sorato, Isac și Opriș, astăzi, pe „Șega”, UTA a înfruntat liderul Ligii a IV-a Arad cu o „garnitură” secundă, dar și fundașii centrali aflați în probe, Mihai Roșca și Vlad Opriș. Deznodământul a fost același, înfrângere pentru „roș-albi”, doar că de această dată diferența nu a mai fost de trei goluri (1-4), ci de doar de două (0-2). În plus, „Bătrâna Doamnă” a avut destul ocazii bune la poarta lui Mucha, inclusiv o bară, doar că mingea nu a vrut să intre în poartă.
După cum avea să înceapă partida, se părea că „roș-albii” își vor lua revanșa. Mucha a avut serios de lucru la șuturile lui Toma și Jorza, iar tranversala l-a salvat la reluarea din apropiere a lui Roșca. Practic, toată repriza a fost clar dominată de UTA din punct de vedere teritorial, iar portarul Crișului a mai intervenit odată la Toma și a prin balonul din fața lui A. Iuga, lansat excelent în careu de D. Popa.
În partea a doua, lucrurile s-au schimbat și elevii lui Adi Abrudean au deschis rapid scorul. În minutul 51, Modan a beneficiat de o degajare lungă, a făcut o cursă de 25 de metri cu Onuțan în spate și l-a învins pe Barna cu un șut la colțul lung, din 16 metri. Prună a dat replica cu un șut pe direcția lui Mucha, dar scorul a devenit 0-2, nu înainte ca Cigan să trimită în transversală. În minutul 61, același Cristi Cigan nu a mai greșit lovitura cu capul după centrarea venită din dreapta, de la Piț. Până pe final s-a jucat pe contre, cu ocazii de ambele părți, dar Lezeu și Toma, respectiv Teședan nu i-au putut învinge pe cei doi portari. De menționat și că Florin Lazăr a fost aproape de autogol, dar mingea trimisă de el din centrarea lui Curta a lovit bara.
S-a încheiat 0-2, iar UTA mai are un singur test, cel de sâmbătă, cu Elore Bekescsaba, înainte de meciul pe puncte cu Clinceniul.
Formații:
UTA: Barna (70 Zamfir) – D. Lazăr, Roșca (75 Sabău), Opriș (35 Onuțan), Curta – Jorza (65 Cocean), Isac – Prună (75 Gruiescu), Toma, A. Iuga (Lezeu) – D. Popa
Crișul: Mucha – Ciornei (85 Drăgan), Pavel, Fl. Lazăr, Tomuț (77 Morariu) – Piț, Ember, Clej (46 Maghici), Covaci – Modan, Cigan (70 Teședan)
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Sebas­tian Pantea, Alin Dehelean

Recomandările redacției