Nicolae Cilan pentru Glasul Aradului: „Nu am ieşit să dau declaraţii pentru a o înfunda pe fiica criminalului, ci pentru a se verifica dacă nu cumva o victimă este ascunsă în vreuna din casele sale“

0
1371

După ce omul de afaceri arădean, Nicolae Cilan, a ieşit public şi a declarat pentru presa centrală, informaţie preluată şi de noi, faptul că fiica criminalului de la Caracal ar fi adus fete pentru italienii veniţi la vânătoare în Arad, Daniela Dincă a ieşit public şi l-a acuzat pe Cilan că minte. Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit despre crimele pe care tatăl său a recunoscut că le-a comis. Daniela a dezmințit informațiile date de omul de afaceri Nicolae Cilan, care spune că o cunoaşte pe Daniela Dincă.

Nicolae Cilan susţine că fata criminalului le-ar fi spus partenerilor săi de afaceri italieni că le poate face rost de fete, însă Daniela Dincă spune că nici ea şi „niciunul dintre membrii familiei nu face din nicio bandă de traficanţi“.

„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu. Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele.

În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red – Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica. Noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras din momentul faptei, dacă este adevărat. Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei”, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă pentru presa centrală.

Cilan nu doar că îşi menţine acuzaţiile, dar merge şi mai departe

Dorind să aflăm care este poziţia omului de afaceri arădean după răspunsul care i-a fost dat de către Daniela Dincă în presa centrală, ziarul nostru a luat legătura cu Nicolae Cilan, care ne-a declarat: „Era normal să declare aşa ceva, să dezmită totul, nici nu mă aşteptam la altceva din partea ei. Mă bucur că a ieşit public să dea declaraţii. Acum, fiecare trebuie să şi le probeze: eu pe ale mele, iar Daniela Dincă pe ale ei. Vă spun însă ceva: aşa cum eu am decis să nu tac din gură, sunt convins că vor ieşi şi alţii care vor da declaraţii. Tot ceea ce am declarat este adevărat. Cei doi italieni nu şi-au schimbat convingerea şi sunt în continuare decişi să dea declaraţii în faţa autorităţilor cum că Daniela Dincă s-a oferit să le aducă fete. Ea spune că nu a avut nici o legătură cu bătrânul (n.red. italianul), dar eu am fost în casa lor când le-am schimbat cabina de duş, iar scurgerea era plină de părul ei. Am surpins-o chiar eu în nişte ipostaze cu italianul care nu pot fi redate public. Mi-am asumat ce am declarat şi îmi voi menţine declaraţiile. Eu nu am ieşit public pentru că îmi pasă de traficul de prostituţie pe care îl face ea, facă ce o vrea, am decis să ies şi să spun tot pentru că am şi eu copii. Mă simţeam vinovat dacă tăceam.  Nu am ieşit să dau declaraţii pentru a o înfunda pe fiica criminalului, ci pentru a se verifica dacă nu cumva o victimă este ascunsă în vreuna din casele sale. Dacă nu cumva mai este şi altcineva în pericol“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.