Între Ciolacu și Cîțu a ieșit Ciucă.

După săptămâni întregi în care scena politică a fost blocată din cauza negocierilor, în special pentru că Florin Cîțu a insistat ca el să fie propus de PNL ca premier, liberalii au decis azi în doar cinci minute să-l susțină pe Nicolae Ciucă.

De altfel, Cîțu nu a participat fizic la ședința PNL în care s-a votat pentru Ciucă, ci a participat doar online. În felul acesta, el i-a evitat și pe protestatarii care au așteptat să-l vadă la sediul Partidului Național Liberal.

Este capacitatea partidului de a înțelege că mai importantă este țara decât un om” – a spus Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad.

Mai mult, Cîțu ar fi fost cel care l-a propus pe Ciucă.

„În BEx al PNL, în unanimitate, la propunerea preşedintelui partidului, a fost votat candidat pentru premier domnul Nicolae Ciucă. Propunerea a venit din partea preşedintelui partidului şi a fost un vot în unanimitate”, a declarat Flutur, la sediul central al PNL.

El a precizat că s-a votat şi ca Nicolae Ciucă să fie şeful delegaţiei PNL la negocierile cu PSD şi UDMR.

A mai fost o propunere: şeful delegaţiei negocierilor ca să facem acest guvern a fost votat Nicolae Ciucă, cel care este susţinut candidat de premier în această funcţie”, a mai spus Flutur.

Recomandările redacției