OLYMPUS DIGITAL CAMERAConducerea Consiliului Judeţean face din nou apel la parlamentarii arădeni, pentru reluarea alocării de fonduri pentru drumurile judeţene, în cadrul PNDI. Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu le cere parlamentarilor arădeni să militeze pentru finanţarea lucrărilor la drumurile Arad-Şiria şi Arad-Felnac.
Conducerea CJA revine cu un apel pentru susţinerea PNDI, în urma decla­raţiilor Ministrului pentru Dezvoltare Regională şi Administraţie Publică, Liviu Dragnea, care a declarat că se poartă discuţii pentru identificarea unor criterii, care să stea la baza prio­ritizării acestui acestui program local. Prin PNDI, fostul Guvern urmărea mo­dernizarea a 10.000 de kilometri de drum judeţean şi de interes local. Prin PNDI, peste 300 de kilometri de drumuri din Arad ar fi trebuit reabilitate. Cele mai importante drumuri pentru care administraţia cere susţinere sunt: Arad –Şiria – Seleuş şi Arad – Zădăreni – Felnac.
„Este momentul ca parlamentarii arădeni să dea dovadă de echilibru şi echidistanţă politică, să facă demersuri pentru ca PNDI să continue în judeţul Arad, având în vedere că acest program a început aici. Discutăm despre drumurile Arad-Şiria şi Arad-Felnac, drumuri care sunt de interes deosebit pentru arădeni, drumuri care au fost predate de către Consiliul Judeţean Arad Ministerului Dezvoltării Regionale. Finanţarea lucrărilor de refacere a acestor drumuri trebuie să vină de la Bucureşti, iar parlamentarii arădeni sunt cei care pot şi trebuie să facă eforturi pentru ca judeţul Arad să primească această finanţare. Acum, când se discută de identificarea criteriilor care vor sta la baza prioritizării investiţiilor, parlamentarii arădeni trebuie să facă lobby pentru ca această finaţare să fie repartizată echilibrat în teritoriu, iar Aradului să primească fondurile pentru continuarea celor două lucrări“, a subliniat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției