Nicu CojocaruO delegaţie formată din 20 de peremişti arădeni, în frunte cu preşedintele filialei, Nicu Cojocaru, a participat la Plenara şi Congresul PRM, convocate la Bucureşti de susţinătorii lui Corneliu Vadim Tudor. Cu această ocazie, după excluderea din structurile de conducere a contestatariilor lui Vadim, împreună cu care a fost îndepărtat din funcţie şi Gheorghe Funar, Nicu Cojocaru a fost ales în Comitetul Director al PRM. „Toţi cei prezenţi i-au acordat un vot de încredere domnului Corneliu Vadim Tudor. Am plecat de la Bucureşti cu un optimism deosebit în ceea ce priveşte viitorul PRM. În perioada următoare se va trece la o reorganizare a partidului”, a declarat Nicu Cojocaru.
În ceea ce priveşte tabăra celor care îl contestă pe Corneliu Vadim Tudor, Cojocaru susţine că nu are nimic cu ei, însă îi atenţionează încă o dată pe aleşii locali care participă la întruni­rile organizate de Dorin Filip, (n.r. – preşedintele celeilate aripi din cadrul PRM Arad) că vor fi excluşi din partid şi îşi vor pierde astfel mandatele. „Au venit cu o hârtie să le facem loc la noi în sediu. Ei, care nu au plătit chiria la vechiul sediu şi au rămas cu datorii de 400 de milioane de lei. E jenant”, a mai spus Nicu Cojocaru. Acesta mai spune că membrii celeilalte tabere ar dori să pună partidul la dispoziţia PC.
Filip contraatacă
Pe de altă parte, Dorin Filip susţine că nu există niciun document care să dovedească că ar fi lăsat partidul cu datorii. „Există vreo hârtie că noi am lăsat datorii? Există vreo dovadă în acest sens? Când am plecat eu de la conducerea PRM, partidul nu avea datorii. După ce am plecat, dânşii au rămas în sediu, să plătească ei datoriile”, a declarat Filip. Acesta mai spune că Vadim nu mai este preşedintele partidului şi că urmează să se ceară excluderea sa din partid. „După ce îl vom exclude din partid, îl vom retrage şi de la Bruxelles, pentru că nu poate reprezenta acolo România”, a mai spus Filip.

 • un bun roman spune:

  Degeaba ati fost ales dl. Cojocaru ,doar sa ridicati mana si sa nu aveti
  nici un cuvant, dar ce cuvant aveti dumneavoastra? fara organizatie ,
  fara membrii , care sa va sustina , oricum sunteti un slab organizator ,
  mult spus slab . Cum va veti implica la alegerile europarlamentare asa
  cum ati facut la parlamentarele nationale ? rusine sa va fie . Ma intreb
  ce oameni o sa va urmeze ?  ce caracter au, ca si al dumneavoastra ? Si nu va mai luati de tabara cealalta ca sunt egali d-voastra si morali si politic .PRM ARAD=PNTCD ARAD.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției