Niculescu: „Jucătorii mei au făcut repriza vieții lor”

0
160

niculescuMioveniul putea să strice bucuria calificării în sferturile Cupei României în fața lui Dinamo cu un rezultat ne­gativ în fața Pâncotei. Băieții lui Cuedan au condus la pauză, dar argeșenii și-au revenit miraculos în partea secundă și au câștigat fără mari emoții: 3-1.
La finalul partidei, antrenorul gazdelor chiar a subliniat metamorfoza echipei sale în ultimele 45 de minute, considerând că – astfel – s-a încheiat o săptămână foarte bună în Trivale. „Nu sunt fericit și nu fac petrecere după acest meci, mai ales că am avut impresia că retrăiesc scenariul cu Tărlungeniul. Sunt chiar puțin supărat, fiindcă mi-am avertizat jucătorii încă din seara victoriei cu Dinamo că vom avea un meci foarte dificil cu Pâncota și iată că am avut probleme cel puțin în prima repriză. Nu mari, dar nu mi-a plăcut deloc atitudinea din prima parte.  Din fericire, după pauză am fost alții și asta s-a văzut și pe tabelă. A contat și faptul că am reușit să marcăm foarte repede, însă atitudinea a fost cea care a făcut diferența. De la portar la atacant, parcă toți au făcut repriza vieții. Iar pe lângă goluri, s-au mai ratat trei-patru ocazii clare, așa că scorul putea fi și mai mare. De aceea afirm cu toată tăria că după ce s-a întâmplat în repriza a doua victoria e absolut meritată”, a considerat Claudiu Niculescu.
„Principalul” Mioveniului are planuri și mai mari pentru rundele ce urmează, cu o mențiune specială pentru deplasarea de pe Bega. „Am încheiat o săptămână foarte bună, dar nu am realizat nimic. Mergem la Timișoara pentru a încerca să punem capăt seriei de victorii a lui Poli. Suntem pe locul 4 după tur, dar se putea și mai bine, nu sunt mulțumit în totalitate. Mergem cu încredere mai departe, mai ales că ne mai așteaptă cinci partide infernale”, a adăugat Clau-gol, care are și un of la final de tur: „Regretul cel mare sunt punctele pierdute acasă cu Tărlungeni. Dar, trecutul e trecut, am face o mare greșeală să ne mai gândim la ceea ce a fost”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.