Niculescu: „Nemulțumit de joc și de egal, sper ca UTA să revină unde îi e locul“

0
215

niculescu3CS Mioveni a reușit să „smulgă” un punct la Arad, chiar dacă a jucat 20 de minute în inferioritate numerică. Se poate spune chiar că finalul partidei a aparținut oaspeților, care puteau chiar să dea lovitura la ultimele faze.
„Având în vedere cum am egalat și că am jucat în zece oameni sunt mulțumit. Nu sunt mulțumit per total, am avut ocazii mari, dar am început de la 0-1 partida, iar repriza a doua  de la 1-2. Golurile le-am luat pe lipsă de marcaj, de concentrare. Dar trebuie să fiu mulțumit că în inferioritate numerică am egalat și că având mai multă atenție la ultima pasă puetam chiar să câștigăm. Nu ar fi fost meritat, dar fotbalul nu te iartă când greșești. Am forțat victoria, pentru că îmi doream să iau trei puncte de la Arad. Știam că nu e meci ușor, știam că UTA e o  echipă bună, cu tradiție și jucători cu  experiență, chiar dacă sunt nou promovați” a declarat Claudiu Niculescu la finalul partidei cu „alb-roșii”.
Fostul golgheter al României a recunoscut că a resimțit absența lui Calvin în ultimele două meciuri. Arădeanul crescut de Romvest a fost convocat la Naționala Statului Centrafrican și a fost decisiv astăzi: „E un jucător important pentru noi, ne bucură revenirea sa, mai ales că a și marcat azi (n.a. sâmbătă)”.
Niculescu susține că echipei sale nu i-a impus nimeni să ocupe unul din primele două locuri la finalul campionatului. „Nu avem obiectiv ca obiectiv clar promovarea. Vrem locurile fruntașe, iar dacă ni se oferă culoar atunci da. Principala favorită e Mediașul, au stabilitate financiară, lot foarte bun, dar încercăm să fim sus. Anul trecut am terminat pe locul doi, măcar așa să facem și anul acesta dacă e posibil”, a mai punctat „Clau-Gol“.
În final, acesta a mărturisit că
i-a lipsit atmosfera cu care era întâmpinat în trecut la Arad: „La final, le urez baftă celor de la UTA. Ar fi frumos ca o echipă cu așa mare tradiție să se întoarcă în prima ligă, acolo unde îi e locul.  Sunt o echipă foarte bună, e altceva fotbalul atunci când joci cu fani care cântă tot meciul, chiar dacă stadionul nu e ca și cel vechi cu care m-am obișnuit. Pe vremuri, când veneam cu Dinamo sau U Cluj era stadionul plin, galeria UTA-ei care e spectaculoasă făcea o atmoseră foarte frumoasă, eram obișnuit așa. Sper să fie la fel și în viitor, merită să revină în liga întâi această echipă. Altfel sunt meciurile cu suporteri frumoși ca la Arad, când joci împotriva unor echipe de tradiiție care au dispărut din păcate acum”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.