Noapte albă pentru doritorii de cultură

0
419

Instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Local Municipal și Consiliului Județean Arad își vor des­chide porțile pentru vizitatori cu ocazia Zilelor Aradului fiind pregătite expoziții, spectacole, concerte dar și multe activități pentru copii. Noaptea Albă a Insituțiilor de Cultură se va desfășura astăzi, 24 august 2018, între orele 18.00 – 24.00.
La Teatrul Clasic „Ioan Slavici“, de la ora 21.00, va putea fi vizionat spectacolul „Gaițele“. La Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol“ vor fi organizate o serie de activități pentru copii, ateliere de povești, jocuri, ateliere de creație, dar și o expoziție și proiecții de filme documentare.
Complexul Muzeal Arad își des­chide, de asemenea, porțile pentru vizitatori, toate expozițiile din Palatul Cultural dar și de la Sala Clio și Muzeul de Artă fiind deschise între orele 19.00 – 24.00. Filarmonica de Stat va oferi un concert extraordinar în aer liber dedicat Zilelor Aradului. Evenimentul va cuprinde arii și coruri din opera și va avea loc în Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare. Intrarea este liberă la toate instituțiile. Noaptea Albă a Instituțiilor de Cultură este un eveniment organizat de Primăriei Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad cu sprijinul Consiliului Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.