Aradul este de obicei un oraș liniștit, fără prea multe incidente. Dar iată că în weekendul trecut, lucrurile au scăpat de sub control.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, o persoană a fost tâlhărită, fiindu-i smuls telefonul. Tâlharul, care nu are decât 15 ani, a atacat o persoană pe stradă, noaptea în jurul orei 22, după ce a urmărit-o pentur mai mult timp. Profitând de un moment de neatenție, acesta i-a smuls telefonul femeii de la ureche. Poliţiştii s-au mobilizat şi, pe baza semnalmentelor, au pornit în căutarea suspectului. Acesta a fost prins la 5 dimineaţa, fiind luat de poliţişti şi dus la sediu, pentru declaraţii. Minorul infractor a fost ridicat de agenţii de la Ordine Publică.

Un alt incident s-a produs, tot în mijlocul nopții, pe strada Iakob Kardos, unde s-a spart o maşină, hoţul căutând eventuale bunuri în interiorul autoturismului, numai că proprietarul nu ţinea nimic de valoare în vehicul, acesta fiind parcat pe stradă, în faţa casei. Hoțul ghinionist nu a fost prins, dar se fac demersuri în acest caz, după ce se vor analiza camerele de supraveghere, relatează aradon.ro

La ştrand, tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, paznicii unui magazin au prins trei tineri care au încercat să dea atacul la terasele din incintă. Bodyguarzii au anunţat şi poliţia, însă suspecţii s-au făcut imediat nevăzuţi.

Recomandările redacției