Noapte neagră plină de incidente de tâlhărie și furt

0
595

Aradul este de obicei un oraș liniștit, fără prea multe incidente. Dar iată că în weekendul trecut, lucrurile au scăpat de sub control.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, o persoană a fost tâlhărită, fiindu-i smuls telefonul. Tâlharul, care nu are decât 15 ani, a atacat o persoană pe stradă, noaptea în jurul orei 22, după ce a urmărit-o pentru mai mult timp. Profitând de un moment de neatenție, acesta i-a smuls telefonul femeii de la ureche. Poliţiştii s-au mobilizat şi, pe baza semnalmentelor, au pornit în căutarea suspectului. Acesta a fost prins la 5 dimineaţa, fiind luat de poliţişti şi dus la sediu, pentru declaraţii. Minorul infractor a fost ridicat de agenţii de la Ordine Publică.
Un alt incident s-a produs, tot în mijlocul nopții, pe strada Iakob Kardos, unde s-a spart o maşină, hoţul căutând eventuale bunuri în interiorul autoturismului, nu­mai că proprie­tarul nu ţinea ni­mic de valoare în vehicul, acesta fiind parcat pe stradă, în faţa casei. Hoțul ghi­nionist nu a fost prins, dar se fac demersuri în acest caz, după ce se vor analiza camerele de supraveghere.
La ştrand, tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, paznicii unui magazin au prins trei tineri care au încercat să dea atacul la terasele din incintă. Bodyguarzii au anunţat şi poliţia, însă suspecţii s-au făcut imediat nevă­zuţi.
(I.P.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.