abel_saci_muresÎn cursul zilei de azi, pe râul Mureș au fost găsiți doi saci cu pietre în ei, care ar putea conține dovezi referitoare la moartea omului de afaceri Abel Apostol.

Ofițeri de la criminalistică sunt prezenți la această oră la baza sportivă Riviera pentru a analiza conținutul celor doi saci suspecți.

Albert Apostol, fiul lui Abel, ne-a declarat că angajații bazei sportive Riviera au văzut cei doi saci plutind pe Mureș, moment în care au anunțat poliția.

Angajații noștri au văzut sacii plutind pe Mureș, au fost scoși, iar din primele indicii se pare că sunt pânze folosite la evenimentele (nunți, botezuri) organizate la Riviera”, ne-a declarat Albert Apostol, fiul omului de afaceri dispărut în urmă cu mai bine de trei luni.

Angajații bazei sportive Riviera spun că sacii respectivi miroseau a mortăciune.

UPDATE 1: Lângă sacii respectivi a fost găsită o bluză de trening de culoare închisă, iar într-unul dintre saci, o bucată de pavaj, model care era în zona restaurantului Riviera până în urmă cu câteva luni.

UPDATE 2: După aproximativ o oră de cercetări la fața locului, poliția a ridicat într-un sac negru probele și le-au dus către laborator.

 

 

Recomandările redacției