Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

0
2104

Am scris acum mai bine de două luni, despre evenimentul care a îngrijorat o țară intreagă.

Artistul Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani,  a ajuns pe mâinile medicilor de la spitalul din Arad, după ce a fost găsit inconștient în propria casă . Cântărețul  ar fi refuzat la momentul respectiv o intervenție chirurgicală dar a fost internat și a urmat un tratament care să-l ajute cu problemele de sănătate.

Acum la ceva timp după externare apropiații lui Nea Beni dau noi informații despre starea de sănătate a artistului aflat în locuința sa din localitatea Bârzava.

Acestia au declarat că artistul se simte mult mai bine acum, după ce a fost externat în august, se odihnește acasă alături de familie.

 „Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cântat la telefon, are aceeași voce cristalină. Totul este spre bine, este acasă, liniștit, se plimbă, se mișcă. (…)

Totul spre bine și mă bucură tare mult (…) Ne-am rugat cu toții, iar energia această puternică l-au ajutat tare mult”, a declarat Nicolae Datcu, prieten foarte bun cu artistul, potrivit spynews.ro.

Se pare că artistul a scăpat de problemele cardiace cu ajutorul medicamentelor, nefiind obligatorie montarea unui stent. Familia și prietenii i-au fost aproape artistului în tot acest timp, potrivit sursei citate.

sursa foto: b1 tv

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.