copii 2 copii 1La sfârşitul lunii iunie, sportul lipovan a fost din nou pe podium, de data aceasta datorită copiilor talentaţi care formează echipa de judo a clubului CS ŞOIMII LIPOVA. Aceştia au participat la prima ediţie a cupei de judo „Cupa Păuliş”, organizată în Păuliş, concursul fiind unul internaţional dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 11 ani.
Au participat, astfel, mai multe echipe atât din România cât şi din străinătate, printre echipele prezente la Păuliş numărându-se reprezentanţi din partea unor cluburi sportive, precum: CSM Arad, LPS Arad, CSS Timişoara, Liberty Oradea, Partizan Serbia şi alte câteva cluburi din judeţul Arad şi din ţară.
Echipa de copii reprezentată a Clubului Sportiv Şomii Lipova, coordonată de Prof. Iosif Papp, a fost la înălţime şi de această dată, reuşind să adauge pe lista reuşitelor rezultate notabile, foarte importante pentru activitatea lor.
La finalul competiţiei, podiumul a fost des ocupat de copiii lipovani, ei reuşind să obţină premii la mai multe categorii.
Astfel, au fost obţinute următoarele premii: pentru categoria de vârstă U7, 20 Kg au fost prezenţi pe podium, Locul I – Stănescu Paul şi Locul III – Stoica Dariana.
Pentru categoria de vârstă U11, premiile au fost obţinute de: Ciocoiu Marius – Locul III (46 Kg), Merca Răzvan (38 Kg) şi Mezi Cătălin (+50 Kg). Sportivul Roşu Emanuel a dominat ca­tegoria de 34 Kg, reuşind să obţină Locul I.
De asemenea, tot din partea Clubului Sportiv Şoimii Lipova, a mai participat Grozav Ana Maria, în cadrul unui meci desfăşurat în afara concursului, reuşind să câştige Locul I la categoria de vârstă U13 şi greutate 38 Kg.
Competiţia a fost una foarte frumoasă, copiii fiind foarte mândri de reuşitele lor venite la sfârşitul unei perioade în care au muncit foarte mult, chiar înainte de vacanţa de vară.
„Îi felicit pe toţi copiii sportivi pentru reuşitele extraordinare şi pentru ambiţia şi determinarea de care au dat dovadă şi până la următoarea perioadă de antrenamente şi competiţii le urez vacanţă plăcută” – au fost urările făcute de profesorul Iosif Papp, în final.

Recomandările redacției