Noile aciziții de la UTA au dat roade în amicalul cu Szeged-Csanad Grosics Akademia

0
472

Echipa fanion a Aradului, s-a descurcat excelent la primul test din acest an, amicalul cu Szeged-Csanad Grosics Akademia. Acest meci a fost repetiție înainte de meciul cu Viitorul Constanța, primul din cadrul returului Ligii 1.

Elevii lui Laszlo Balint nu au avut o provocare atât de grea, în partida amicală disputată pe terenul doi al bazei sportive din orașul maghiar Szeged. Echipa pregătită de Laszlo Balint s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, prin reușitele lui Roger jr.şi Hora, în prima repriză și Cipri Rus, din a doua parte.

Buhăcianu și Tescan, au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar Balint a putut folosi două formule distincte de joc, în care a preferat să îşi vadă la treabă şi noii elevi. Cel mai proaspăt atacant sosit la UTA, Albert Voinea, a avut ghinionul de a se accidenta la genunchi chiar în prima parte a meciului. Acesta a fost înlocuit de către Hrezdac, aflat la primele sale minute după după o lungă pauză cauzată de operația de ligamente

Laszlo Balint a început cu: Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Simo – Albu, Vorobjobas – Oroian, Roger, Rusu – Hora.

UTA (repriza a doua): Balauru (75 Mociu) – Bustea, Melinte, Fl. Ilie, Roumpoulakou – Antal, Vorobjovas (60 Isac), N. Roșu, Miculescu – C. Rus, Hora (60 A. Voinea, 86 Hrezdac).

Szeged: Takacs – Gazdos, Dobos, German, Simon, Rozsanegyi, Bito, Deak, Pezovic, Odor. Au mai jucat: Varga – Acuanyi, Dobrovsky, Geczzi, Lestyan, Harunna, Bojtos, Ilpps, Moga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.