Normă de hrană pentru poliţiştii locali din cadrul Poliţiei Locale Arad

0
448

hrana

Consilierii locali au aprobat, în ultima şedinţă din anul trecut, acordarea normei de hrană poliţiştii locali, în cuantum de 24 de lei/persoană/zi.

La încadrarea angajaţilor Poliţiei Locale Arad în această normă de hrană s-au avut în vedere eforturile depuse în procesul de instruire şi de îndeplinire a misiunilor, condiţiile de mediu şi alti factori specifici.

“Având în vedere că prin natura muncii depuse (efort fizic si psihic prelungit), a atribuţiilor de o complexitate sporită şi cu un grad ridicat de risc, angajaţilor instituţiei noastre trebuie să li se asigure o hrană corespunzătoare. Diferenţa de salarizare între funcţionarii care desfăşoară aceeaşi activitate, cu aceleaşi atribuţii stabilite prin lege, contribuie la scăderea motivaţiei şi pierderea unor salariaţi bine pregatiţi profesional, care au solicitat încetarea raporturilor de serviciu şi implicit, se poate ajunge la o scădere a eficienţei instituţiei, din punct de vedere operativ”, se arată în nota de fundamentare a proiectului.

Norma de hrană nu se va acorda în următoarele situaţii: pe perioada suspendării raportului de serviciu, pe perioada concediilor medicale, pe perioada concediilor fără plată.

Acordarea normei de hrană personalului Poliţiei Locale Arad se va face începând cu 1 ianuarie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.