Așa cum am scris, vineri s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului de directori de școli. La nivelul județului Arad au participat, conform spuselor celor de la ISJ Arad, 182 de candidați, șapte candidați au fost absenți iar doi au fost amânați din cauza îmbolnăvirii cu virusul SARS COV-2. Cu toate că, întrebările din cadrul acestei probe au fost la un nivel extrem de ușor, după cum am mai precizat într-un alt material, nivelul de dificultate fiind cam de școală primară, unii dintre candidați nu au reușit să treacă acest test. Așadar, conform site-ului ISJ, unde notele se află sub protecția anonimatului,  patru candidați au luat note mai mici de 5, unul dintre aceștia având puțin peste nota 4, iar ceilați trei s-au apropiat ușor de nota cinci.

Note între 5 și 7 au obținut în jur de 60 de candidați, (58 de candidati au fost respinși deoarece  nu au obținut nota nesesară admiterii, adică 7)

Profesorii care au obținut note între 7 și 8, au fost puțin peste 60, iar cu note  între 8 și 9 aproximativ 50 de profesori.

Doar un candidat a reușit să obțină nota 9 la această probă.

Profesorii nemulțumiți de rezultate au la dispoziție trei zile pentru a depune contestații.În  data de 20 octombrie, vor fi publicate rezultatele finale.

Recomandările redacției